Nabeschouwing Ajax - FC Twente (2-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 22 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het vrijdag 22 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ajax - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - FC Twente (2-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Ajax en FC Twente is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door V. Lewerissa, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. van den Bighelaar op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Ajax.

Wedstrijdstatistieken Ajax - FC Twente
Goals
2
0
Balbezit
36%
64%
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
99
197
Gevaarlijke aanvallen
41
139
Corners
3
9
LIVE Ajax - FC Twente 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Lewerissa Ajax 1-0
69' Doelpunt Ajax Doelpunt M. van den Bighelaar Ajax 2-0
Opstellingen Ajax - FC Twente
De opstellingen van Ajax en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ajax - FC Twente

Ajax en FC Twente treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Ajax en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 2e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Ajax - FC Twente Opstelling Ajax Opstelling FC Twente Live Ajax - FC Twente Live Ajax - FC Twente kijken Ajax - FC Twente kijken Live Ajax - FC Twente stream Ajax - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Ajax - FC Twente Uitslag Ajax - FC Twente Statistieken Ajax - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Ajax - FC Twente wedden Ajax - FC Twente gokken Ajax - FC Twente Unibet