Nabeschouwing PSV - Ajax (0-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 19 april 2019 - 19:30 uur

PSV - Ajax

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het vrijdag 19 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Ajax (0-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en Ajax is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door E. Bakker, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ajax.

Wedstrijdstatistieken PSV - Ajax
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
152
105
Gevaarlijke aanvallen
101
44
Corners
8
4
LIVE PSV - Ajax 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 0-1
Opstellingen PSV - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - Ajax

PSV en Ajax treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PSV en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 3e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PSV - Ajax Opstelling PSV Opstelling Ajax Live PSV - Ajax Live PSV - Ajax kijken PSV - Ajax kijken Live PSV - Ajax stream PSV - Ajax Fox Sports Nabeschouwing PSV - Ajax Uitslag PSV - Ajax Statistieken PSV - Ajax Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PSV - Ajax wedden PSV - Ajax gokken PSV - Ajax Unibet