Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (3-1) || Eredivisie Vrouwen

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt FC Twente het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Wilbert (Hengelo OV) in Hengelo OV.

Via de FC Twente - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (3-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en PEC Zwolle is geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door B. Roof, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. FC Twente kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Blom, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette J. Smits zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Twente de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor FC Twente vergroot nadat J. Smits de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Twente.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PEC Zwolle
Goals
3
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
25
8
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
61
52
Gevaarlijke aanvallen
44
30
Corners
7
5
LIVE FC Twente - PEC Zwolle 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt B. Roof PEC Zwolle 0-1
47' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Blom FC Twente 1-1
55' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 2-1
82' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 3-1
Opstellingen FC Twente - PEC Zwolle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - PEC Zwolle

FC Twente en PEC Zwolle treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat FC Twente en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 2e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 5e plaats.

Tags
FC Twente - PEC Zwolle Opstelling FC Twente Opstelling PEC Zwolle Live FC Twente - PEC Zwolle Live FC Twente - PEC Zwolle kijken FC Twente - PEC Zwolle kijken Live FC Twente - PEC Zwolle stream FC Twente - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle Uitslag FC Twente - PEC Zwolle Statistieken FC Twente - PEC Zwolle Eredivisie Vrouwen 2018/2019 FC Twente - PEC Zwolle wedden FC Twente - PEC Zwolle gokken FC Twente - PEC Zwolle Unibet