Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag (3-3) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 19 april 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PEC Zwolle het vrijdag 19 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag (3-3)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. Grant, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Ziemer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee T. Ziemer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed M. Bennink iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van PEC Zwolle werd verkleind tot 1-3. In de 68e minuut kwam PEC Zwolle weer dichterbij, nadat B. Roof de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor PEC Zwolle. In de 79e minuut was het B. Roof die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - ADO Den Haag
Goals
3
3
Balbezit
52%
48%
Schoten totaal
23
13
Schoten op doel
13
6
Aanvallen
53
45
Gevaarlijke aanvallen
44
36
Corners
6
3
LIVE PEC Zwolle - ADO Den Haag 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Grant ADO Den Haag 0-1
36' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Ziemer ADO Den Haag 0-2
38' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Ziemer ADO Den Haag 0-3
49' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Bennink PEC Zwolle 1-3
68' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt B. Roof PEC Zwolle 2-3
79' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt B. Roof PEC Zwolle 3-3
Opstellingen PEC Zwolle - ADO Den Haag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag

PEC Zwolle en ADO Den Haag treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 5e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PEC Zwolle - ADO Den Haag Opstelling PEC Zwolle Opstelling ADO Den Haag Live PEC Zwolle - ADO Den Haag Live PEC Zwolle - ADO Den Haag kijken PEC Zwolle - ADO Den Haag kijken Live PEC Zwolle - ADO Den Haag stream PEC Zwolle - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag Uitslag PEC Zwolle - ADO Den Haag Statistieken PEC Zwolle - ADO Den Haag Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PEC Zwolle - ADO Den Haag wedden PEC Zwolle - ADO Den Haag gokken PEC Zwolle - ADO Den Haag Unibet