Nabeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen (3-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 26 april 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt SC Heerenveen het vrijdag 26 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Skoatterwâld in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen (3-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Heerenveen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van F. Kalma. SC Heerenveen vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. van den Heuvel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Excelsior Barendrecht W de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Nieuwland.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor SC Heerenveen vergroot nadat T. Hoekstra de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SC Heerenveen.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Goals
3
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
108
107
Gevaarlijke aanvallen
66
63
Corners
3
10
LIVE SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen 1-0
42' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt N. van den Heuvel SC Heerenveen 2-0
70' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt F. Nieuwland Excelsior Barendrecht W 2-1
75' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 3-1
Opstellingen SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 1e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling SC Heerenveen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Live SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Live SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken Live SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen stream SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Uitslag SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Statistieken SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen wedden SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen gokken SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Unibet