Nabeschouwing FC Utrecht - Vitesse (1-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Utrecht het zondag 7 mei 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Vitesse (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 92e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Janssen. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Allard Lindhout voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Vitesse
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
19
14
Schoten op doel
6
5
Passes
416
407
Overtredingen
7
7
Buitenspel
1
1
Corners
8
5
LIVE FC Utrecht - Vitesse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Vitesse Wissel A. Tighadouini voor Nathan Vitesse
60' Wissel FC Utrecht Wissel R. Zivkovic voor G. Kerk FC Utrecht
60' Wissel FC Utrecht Wissel E. Braafheid voor J. Hardeveld FC Utrecht
92' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt W. Janssen met assist van Z. Labyad FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Vitesse
Opstellingen FC Utrecht - Vitesse
De opstellingen van FC Utrecht en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Erik ten Hag
Basiselftal FC Utrecht
# Speler Pos.
16 David Jensen K
17 Sean Klaiber V
3 Ramon Leeuwin V
12 Jeff Hardeveld V
8 Willem Janssen M
25 Sofyan Amrabat M
23 Wout Brama M
6 Yassin Ayoub M
19 Zakaria Labyad M
22 Sébastien Haller A
27 Gyrano Kerk A
Formatie 4-3-3
Coach Henk Fraser
Voorbeschouwing FC Utrecht - Vitesse

FC Utrecht en Vitesse treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 26 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is FC Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 9
Winst Vitesse 8
Gelijkspel 7
Totaal 24
Tags
FC Utrecht - Vitesse Opstelling FC Utrecht Opstelling Vitesse Live FC Utrecht - Vitesse Live FC Utrecht - Vitesse kijken FC Utrecht - Vitesse kijken Live FC Utrecht - Vitesse stream FC Utrecht - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - Vitesse Uitslag FC Utrecht - Vitesse Statistieken FC Utrecht - Vitesse Eredivisie 2016/2017 FC Utrecht - Vitesse wedden FC Utrecht - Vitesse gokken FC Utrecht - Vitesse Unibet