Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Utrecht (1-3) || Eredivisie 2016/2017

Woensdag 17 mei 2017 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt SC Heerenveen het woensdag 17 mei 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Utrecht (1-3)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Amrabat. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het FC Utrecht dat via Y. Ayoub dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk. M. Ødegaard dacht na 61 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde FC Utrecht via S. Haller, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Serdar Gozubuyuk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE SC Heerenveen - FC Utrecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Amrabat met assist van W. Brama FC Utrecht
18' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor G. Kerk FC Utrecht
20' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Y. Ayoub met assist van Z. Labyad FC Utrecht
46' Wissel SC Heerenveen Wissel K. Pierie voor J. St. Juste SC Heerenveen
56' Wissel FC Utrecht Wissel N. Barazite voor Z. Labyad FC Utrecht
60' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Brama FC Utrecht
61' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Ødegaard met assist van S. Larsson SC Heerenveen
66' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Slagveer voor A. Zeneli SC Heerenveen
68' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Amrabat FC Utrecht
72' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Haller met assist van R. Zivkovic FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel R. Zivkovic voor G. Kerk FC Utrecht
76' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor W. Faes SC Heerenveen
82' Wissel FC Utrecht Wissel E. Braafheid voor J. Hardeveld FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - FC Utrecht
Opstellingen SC Heerenveen - FC Utrecht
De opstellingen van SC Heerenveen en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.