Nabeschouwing ADO Den Haag - Ajax (0-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 4 april 2010 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zondag 4 april 2010 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de ADO Den Haag - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Ajax (0-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Ajax is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Ditewig in de 75e minuut, waardoor ADO Den Haag met een man minder kwam te staan. In de 93e minuut was het Ajax dat via T. Alderweireld dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Ajax
LIVE ADO Den Haag - Ajax 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ajax Gele kaart voor M. Pantelic Ajax
19' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
20' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
38' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Ammi ADO Den Haag
52' Gele kaart Ajax Gele kaart voor E. Enoh Ajax
54' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Toornstra ADO Den Haag
55' Wissel Ajax Wissel C. Eriksen voor V. Anita Ajax
55' Wissel Ajax Wissel D. Rommedahl voor M. Pantelic Ajax
57' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Immers voor A. Oper ADO Den Haag
64' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Ditewig voor R. Zwinkels ADO Den Haag
75' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor B. Ditewig ADO Den Haag
79' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor D. de Zeeuw Ajax
82' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Horváth voor K. Soltani ADO Den Haag
93' Doelpunt Ajax Doelpunt T. Alderweireld Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Ajax
Opstellingen ADO Den Haag - Ajax
De opstellingen van ADO Den Haag en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.