Nabeschouwing ADO Den Haag - AZ (2-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 12 september 2009 - 20:50 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zaterdag 12 september 2009 om 20:50 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de ADO Den Haag - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - AZ (2-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en AZ is geëindigd in een 2-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Verhoek. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het ADO Den Haag dat via L. Immers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Lens dacht na 86 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - AZ
2
1
LIVE ADO Den Haag - AZ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt W. Verhoek ADO Den Haag
54' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
58' Wissel AZ Wissel Ari voor B. Holman AZ
71' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Ammi ADO Den Haag
71' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Horváth ADO Den Haag
77' Wissel AZ Wissel R. Elm voor N. Moisander AZ
81' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Vicento voor K. Soltani ADO Den Haag
81' Wissel AZ Wissel G. Swerts voor D. Mendes da Silva AZ
85' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Schwiebbe voor R. van den Bergh ADO Den Haag
86' Doelpunt AZ Doelpunt J. Lens AZ
90' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Ignacio voor W. Verhoek ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - AZ
Opstellingen ADO Den Haag - AZ
De opstellingen van ADO Den Haag en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.