Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Groningen (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 3 oktober 2009 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zaterdag 3 oktober 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen.

Via de ADO Den Haag - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Groningen (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Groningen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 33e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Pedersen. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het ADO Den Haag dat via G. Sankoh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Groningen
1
1
LIVE ADO Den Haag - FC Groningen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Horváth ADO Den Haag
18' Wissel FC Groningen Wissel G. Sankoh voor O. Svejdik FC Groningen
33' Doelpunt FC Groningen Doelpunt N. Pedersen FC Groningen
46' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van den Bergh voor W. Verhoek ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Vicento voor K. van Hese ADO Den Haag
49' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor G. Sankoh FC Groningen
65' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt G. Sankoh ADO Den Haag
68' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Buijs ADO Den Haag
71' Wissel FC Groningen Wissel Gonzalo García voor G. Lovre FC Groningen
74' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Gonzalo García FC Groningen
78' Wissel FC Groningen Wissel T. Matavz voor N. Pedersen FC Groningen
81' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Schwiebbe voor L. Piqué ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Soltani ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Groningen
Opstellingen ADO Den Haag - FC Groningen
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.