Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (0-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 15 augustus 2009 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zaterdag 15 augustus 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de ADO Den Haag - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (0-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en FC Twente is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van B. NKufo. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Twente
LIVE ADO Den Haag - FC Twente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
5' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Buijs ADO Den Haag
28' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
33' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Stam FC Twente
53' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
62' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
64' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. NKufo FC Twente
65' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor P. Bosschaart ADO Den Haag
70' Wissel FC Twente Wissel R. Denneboom voor M. Stoch FC Twente
74' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor K. Perez FC Twente
78' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Piqué voor C. Kum ADO Den Haag
87' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Cornelisse voor W. Verhoek ADO Den Haag
89' Wissel FC Twente Wissel D. Vujicevic voor B. Ruiz FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Twente
Opstellingen ADO Den Haag - FC Twente
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.