Nabeschouwing ADO Den Haag - Feyenoord (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 29 november 2009 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zondag 29 november 2009 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de ADO Den Haag - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Feyenoord (0-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Feyenoord is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Vlaar. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Feyenoord dat via A. Slory dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Feyenoord
LIVE ADO Den Haag - Feyenoord 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Vlaar Feyenoord
34' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Bruins Feyenoord
50' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor B. Schenkeveld Feyenoord
55' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
66' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
68' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor D. Biseswar Feyenoord
73' Wissel Feyenoord Wissel A. Slory voor D. Biseswar Feyenoord
77' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
77' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor C. Horváth ADO Den Haag
77' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Hulst voor W. Verhoek ADO Den Haag
77' Wissel Feyenoord Wissel J. Tomasson voor R. Makaay Feyenoord
87' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Resodihardjo voor L. Piqué ADO Den Haag
90' Doelpunt Feyenoord Doelpunt A. Slory Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Feyenoord
Opstellingen ADO Den Haag - Feyenoord
De opstellingen van ADO Den Haag en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.