Nabeschouwing ADO Den Haag - Heracles (1-4) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 13 december 2009 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zondag 13 december 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de ADO Den Haag - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Heracles (1-4)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Heracles is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Heracles Almelo dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Looms dacht na 71 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Heracles Almelo via M. Vejinovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Heracles Almelo via W. Overtoom de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Heracles
Goals
1
4
LIVE ADO Den Haag - Heracles 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
22' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
29' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Horváth ADO Den Haag
32' Wissel ADO Den Haag Wissel P. Bosschaart voor C. Horváth ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor A. Ammi ADO Den Haag
54' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor D. Douglas Heracles Almelo
65' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor Everton Heracles Almelo
66' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Dost Heracles Almelo
71' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt M. Looms ADO Den Haag
79' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor D. Douglas Heracles Almelo
82' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Piqué ADO Den Haag
83' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Vejinovic Heracles Almelo
92' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt W. Overtoom Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Heracles
Opstellingen ADO Den Haag - Heracles
De opstellingen van ADO Den Haag en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
18
9
Wissels Heracles
# Speler Pos.
10 Marko Vejinovic
19 Juha Hakola
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Heracles

ADO Den Haag en Heracles treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 17 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 3 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor ADO Den Haag. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 2
Winst Heracles 3
Gelijkspel 1
Totaal 6
Tags
ADO Den Haag - Heracles Opstelling ADO Den Haag Opstelling Heracles Live ADO Den Haag - Heracles Live ADO Den Haag - Heracles kijken ADO Den Haag - Heracles kijken Live ADO Den Haag - Heracles stream ADO Den Haag - Heracles Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Heracles Uitslag ADO Den Haag - Heracles Statistieken ADO Den Haag - Heracles Eredivisie 2009/2010 ADO Den Haag - Heracles wedden ADO Den Haag - Heracles gokken ADO Den Haag - Heracles Unibet