Nabeschouwing ADO Den Haag - NEC (5-1) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 5 maart 2011 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt ADO Den Haag het zaterdag 5 maart 2011 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de ADO Den Haag - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - NEC (5-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en NEC is geëindigd in een 5-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Immers. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het NEC dat via B. Vleminckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Bulykin dacht na 28 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde ADO Den Haag via W. Verhoek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist ADO Den Haag via J. Toornstra de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 87 minuten werd N. Zimling van NEC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 91e minuut leek J. Brouwer te scoren voor ADO Den Haag, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - NEC
Goals
5
1
LIVE ADO Den Haag - NEC 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers met assist van A. Radosavljevič ADO Den Haag
18' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx met assist van N. Will NEC
28' Penalty ADO Den Haag Penalty D. Bulykin D. Buijs ADO Den Haag
28' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Will NEC
48' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt W. Verhoek ADO Den Haag
51' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Toornstra ADO Den Haag
51' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Amieux NEC
63' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Visser voor D. Buijs ADO Den Haag
71' Wissel NEC Wissel L. George voor J. Goossens NEC
71' Wissel NEC Wissel T. Chatelle voor L. Davids NEC
74' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Brouwer voor D. Bulykin ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel C. NToko voor A. Ammi ADO Den Haag
87' Rode kaart NEC Rode kaart voor N. Zimling NEC
91' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Brouwer met assist van W. Verhoek ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - NEC
Opstellingen ADO Den Haag - NEC
De opstellingen van ADO Den Haag en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
31 Kevin Visser
27
34 Chiró Mena Vuza-N'Toko
6
15 Mitchell Piqué
22 Robert Zwinkels
25
Wissels NEC
# Speler Pos.
7 Leroy George
11
1
3 Rens van Eijden
13
14
15
Voorbeschouwing ADO Den Haag - NEC

ADO Den Haag en NEC treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en NEC in de Eredivisie vond plaats op 14 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 5 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor ADO Den Haag. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 1
Winst NEC 5
Gelijkspel 3
Totaal 9
Tags
ADO Den Haag - NEC Opstelling ADO Den Haag Opstelling NEC Live ADO Den Haag - NEC Live ADO Den Haag - NEC kijken ADO Den Haag - NEC kijken Live ADO Den Haag - NEC stream ADO Den Haag - NEC Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - NEC Uitslag ADO Den Haag - NEC Statistieken ADO Den Haag - NEC Eredivisie 2010/2011 ADO Den Haag - NEC wedden ADO Den Haag - NEC gokken ADO Den Haag - NEC Unibet