Nabeschouwing ADO Den Haag - PSV (1-5) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 8 november 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zondag 8 november 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de ADO Den Haag - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - PSV (1-5)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en PSV is geëindigd in een 1-5 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Toivonen. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het PSV dat via O. Toivonen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 39e minuut moest ADO Den Haag verder met een man minder nadat R. van den Bergh een rode kaart had gekregen. Het lukte PSV in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 42e minuut scoorde PSV via O. Toivonen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist PSV via O. Bakkal de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 57e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. L. Immers van ADO Den Haag was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 70e minuut leek K. Soltani te scoren voor ADO Den Haag, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 73e minuut leek O. Toivonen te scoren voor PSV, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - PSV
1
5
LIVE ADO Den Haag - PSV 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
6' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Engelaar PSV
9' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Soltani ADO Den Haag
10' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
12' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Vicento ADO Den Haag
14' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
16' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Toivonen PSV
33' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Piqué voor C. Horváth ADO Den Haag
33' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van den Bergh voor A. Ammi ADO Den Haag
39' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor R. van den Bergh ADO Den Haag
42' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
46' Wissel ADO Den Haag Wissel K. van Hese voor B. Milic ADO Den Haag
51' Doelpunt PSV Doelpunt O. Bakkal PSV
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
57' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor L. Immers ADO Den Haag
61' Wissel PSV Wissel Jonathan Reis voor E. Pieters PSV
67' Wissel PSV Wissel D. Marcellis voor S. Manolev PSV
70' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Soltani ADO Den Haag
71' Wissel PSV Wissel N. Amrabat voor D. Lazovic PSV
73' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - PSV
Opstellingen ADO Den Haag - PSV
De opstellingen van ADO Den Haag en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.