Nabeschouwing ADO Den Haag - RKC Waalwijk (4-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zondag 18 april 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de ADO Den Haag - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - RKC Waalwijk (4-0)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en RKC Waalwijk is geëindigd in een 4-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Derijck. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het ADO Den Haag dat via K. Luijckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Oper dacht na 49 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde ADO Den Haag via D. Buijs, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - RKC Waalwijk
4
0
LIVE ADO Den Haag - RKC Waalwijk 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor C. Benschop RKC Waalwijk
15' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Derijck ADO Den Haag
32' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor H. Mulder RKC Waalwijk
33' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Idabdelhay voor C. Benschop RKC Waalwijk
34' Penalty ADO Den Haag Penalty K. Luijckx ADO Den Haag
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Obodai voor Toni Varela RKC Waalwijk
49' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Oper ADO Den Haag
50' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor B. De Ceulaer RKC Waalwijk
51' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Boerrigter RKC Waalwijk
59' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor R. Berger RKC Waalwijk
60' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor F. Idabdelhay RKC Waalwijk
78' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Knopper voor W. Verhoek ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Cornelisse voor A. Oper ADO Den Haag
86' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Hout voor D. Boerrigter RKC Waalwijk
87' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Buijs ADO Den Haag
89' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van den Bergh voor D. Buijs ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - RKC Waalwijk
Opstellingen ADO Den Haag - RKC Waalwijk
De opstellingen van ADO Den Haag en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.