Nabeschouwing ADO Den Haag - Roda JC (1-2) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 26 februari 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het vrijdag 26 februari 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de ADO Den Haag - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Roda JC (1-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Roda JC is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het ADO Den Haag dat via K. Luijckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Hadouir dacht na 88 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Roda JC
1
2
LIVE ADO Den Haag - Roda JC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
39' Wissel ADO Den Haag Wissel W. Verhoek voor S. Hulst ADO Den Haag
41' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Luijckx ADO Den Haag
59' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Oper voor B. Milic ADO Den Haag
69' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Knopper voor R. van den Bergh ADO Den Haag
74' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Oper ADO Den Haag
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor M. Junker Roda JC Kerkrade
88' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt A. Hadouir Roda JC Kerkrade
92' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel P. Kah voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Roda JC
Opstellingen ADO Den Haag - Roda JC
De opstellingen van ADO Den Haag en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.