Nabeschouwing ADO Den Haag - Vitesse (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 6 maart 2010 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zaterdag 6 maart 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de ADO Den Haag - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Vitesse (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 57e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Nilsson. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het ADO Den Haag dat via C. Kum dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Vitesse
Goals
1
1
LIVE ADO Den Haag - Vitesse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
48' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Hofs Vitesse
57' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Nilsson Vitesse
65' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Kum ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor A. Oper ADO Den Haag
73' Wissel Vitesse Wissel G. Gravenbeek voor S. Kolk Vitesse
79' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor N. Hofs Vitesse
89' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Knopper voor K. Soltani ADO Den Haag
91' Wissel Vitesse Wissel K. van Diermen voor L. Nilsson Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Vitesse
Opstellingen ADO Den Haag - Vitesse
De opstellingen van ADO Den Haag en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
1 Robert Zwinkels
3 Christian Kum
4 Timothy Derijck
2
14 Kees Luijckx
8 Danny Buijs
18
37 Jens Toornstra
11 Wesley Verhoek
19
7
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
9
10
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Vitesse

ADO Den Haag en Vitesse treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 22 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel ADO Den Haag als Vitesse wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 3
Winst Vitesse 3
Gelijkspel 1
Totaal 7
Tags
ADO Den Haag - Vitesse Opstelling ADO Den Haag Opstelling Vitesse Live ADO Den Haag - Vitesse Live ADO Den Haag - Vitesse kijken ADO Den Haag - Vitesse kijken Live ADO Den Haag - Vitesse stream ADO Den Haag - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Vitesse Uitslag ADO Den Haag - Vitesse Statistieken ADO Den Haag - Vitesse Eredivisie 2009/2010 ADO Den Haag - Vitesse wedden ADO Den Haag - Vitesse gokken ADO Den Haag - Vitesse Unibet