Nabeschouwing ADO Den Haag - Willem II (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 13 februari 2010 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het zaterdag 13 februari 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de ADO Den Haag - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Willem II (3-0)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Willem II is geëindigd in een 3-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van den Bergh. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het ADO Den Haag dat via R. van den Bergh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hulst dacht na 69 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Willem II
3
0
LIVE ADO Den Haag - Willem II 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. van den Bergh ADO Den Haag
56' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. van den Bergh ADO Den Haag
59' Wissel Willem II Wissel R. Reniers voor J. van der Heijden Willem II
59' Wissel Willem II Wissel M. Pereira voor D. Schenkel Willem II
66' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. Zwinkels ADO Den Haag
66' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Demouge Willem II
69' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Hulst ADO Den Haag
70' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Oper voor R. van den Bergh ADO Den Haag
70' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Knopper voor B. Milic ADO Den Haag
80' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Bruma Willem II
88' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Ammi voor K. Soltani ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Willem II
Opstellingen ADO Den Haag - Willem II
De opstellingen van ADO Den Haag en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.