Nabeschouwing Ajax - Willem II (2-0) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 11 september 2010 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Ajax het zaterdag 11 september 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Willem II (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Ajax en Willem II is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Suárez. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Ajax dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Willem II
2
0
LIVE Ajax - Willem II 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty Ajax Penalty L. Suárez Ajax
33' Gele kaart Willem II Gele kaart voor A. Swinkels Willem II
39' Gele kaart Willem II Gele kaart voor N. Vossebelt Willem II
53' Gele kaart Willem II Gele kaart voor B. Biemans Willem II
54' Penalty Ajax Penalty L. Suárez Ajax
61' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Pereira Willem II
61' Wissel Willem II Wissel M. Rigters voor R. van Zaanen Willem II
63' Wissel Ajax Wissel A. Ooijer voor T. Alderweireld Ajax
66' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor V. Anita Ajax
68' Wissel Willem II Wissel J. Livramento voor A. Landgren Willem II
79' Wissel Willem II Wissel R. Ippel voor A. Lasnik Willem II
82' Gele kaart Ajax Gele kaart voor U. Emanuelson Ajax
85' Wissel Ajax Wissel T. Tainio voor D. de Zeeuw Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Willem II
Opstellingen Ajax - Willem II
De opstellingen van Ajax en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ajax - Willem II

Ajax en Willem II treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 14 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Ajax favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.