Nabeschouwing AZ - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 19 december 2009 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt AZ het zaterdag 19 december 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de AZ - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie duel tussen AZ en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Elm. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het AZ dat via S. Pocognoli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Martens dacht na 88 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AZ - ADO Den Haag
3
0
LIVE AZ - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt AZ Doelpunt R. Elm AZ
24' Gele kaart AZ Gele kaart voor J. Lens AZ
28' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
29' Wissel ADO Den Haag Wissel K. van Hese voor C. Kum ADO Den Haag
30' Doelpunt AZ Doelpunt S. Pocognoli AZ
34' Wissel AZ Wissel K. Luijckx voor D. Mendes da Silva AZ
37' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
70' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Toornstra voor L. Piqué ADO Den Haag
77' Wissel AZ Wissel M. Martens voor S. Schaars AZ
82' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Hulst voor L. Immers ADO Den Haag
84' Wissel AZ Wissel S. Poulsen voor S. Pocognoli AZ
88' Doelpunt AZ Doelpunt M. Martens AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - ADO Den Haag
Opstellingen AZ - ADO Den Haag
De opstellingen van AZ en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.