Nabeschouwing AZ - VVV Venlo (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 28 november 2009 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt AZ het zaterdag 28 november 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de AZ - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - VVV Venlo (2-0)

Het Eredivisie duel tussen AZ en VVV Venlo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lens. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het AZ dat via B. Holman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut moest VVV-Venlo verder met een man minder nadat S. Verdellen een rode kaart had gekregen. Het lukte AZ in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - VVV Venlo
2
0
LIVE AZ - VVV Venlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Paauwe VVV-Venlo
21' Doelpunt AZ Doelpunt J. Lens AZ
46' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Verdellen voor F. van Kouwen VVV-Venlo
47' Doelpunt AZ Doelpunt B. Holman AZ
49' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Calabro VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Timisela voor F. de Regt VVV-Venlo
62' Wissel AZ Wissel M. Dembélé voor R. Elm AZ
74' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. Mendes da Silva AZ
76' Wissel AZ Wissel M. Martens voor B. Holman AZ
76' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Boymans voor K. Van Dessel VVV-Venlo
78' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Dembélé AZ
83' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor S. Verdellen VVV-Venlo
84' Wissel AZ Wissel G. Pellè voor J. Lens AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - VVV Venlo
Opstellingen AZ - VVV Venlo
De opstellingen van AZ en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.