Nabeschouwing De Graafschap - FC Groningen (1-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 13 februari 2011 - 16:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt De Graafschap het zondag 13 februari 2011 om 16:30 uur in eigen huis op tegen FC Groningen.

Via de De Graafschap - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - FC Groningen (1-1)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen De Graafschap en FC Groningen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 32e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Holla. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het De Graafschap dat via R. Poepon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - FC Groningen
1
1
LIVE De Graafschap - FC Groningen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Poepon De Graafschap
32' Doelpunt FC Groningen Doelpunt D. Holla met assist van F. Stenman FC Groningen
34' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Loran De Graafschap
52' Doelpunt De Graafschap Doelpunt R. Poepon met assist van R. Meijer De Graafschap
76' Wissel FC Groningen Wissel P. Andersson voor N. Pedersen FC Groningen
78' Wissel De Graafschap Wissel T. Evers voor T. Loran De Graafschap
81' Wissel De Graafschap Wissel S. Overgoor voor Y. Hersi De Graafschap
84' Wissel FC Groningen Wissel O. Ajilore voor T. Enevoldsen FC Groningen
85' Wissel De Graafschap Wissel H. Bargas voor R. Poepon De Graafschap
89' Wissel FC Groningen Wissel L. Bacuna voor D. Tadić FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Groningen
Opstellingen De Graafschap - FC Groningen
De opstellingen van De Graafschap en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.