Nabeschouwing De Graafschap - NEC (1-4) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 6 november 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt De Graafschap het zaterdag 6 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de De Graafschap - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - NEC (1-4)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en NEC is geëindigd in een 1-4 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Will. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het NEC dat via B. Vleminckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Nalbantoglu dacht na 51 minuten te scoren voor De Graafschap, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde NEC via B. Vleminckx, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist NEC via B. Vleminckx de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - NEC
1
4
LIVE De Graafschap - NEC 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt NEC Doelpunt N. Will met assist van L. Schöne NEC
26' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Meijer De Graafschap
35' Wissel NEC Wissel R. van Eijden voor M. Otten NEC
48' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx met assist van N. Zimling NEC
51' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Nalbantoglu met assist van S. De Ridder De Graafschap
61' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx met assist van J. Goossens NEC
65' Wissel De Graafschap Wissel H. Bargas voor J. Buijs De Graafschap
73' Wissel De Graafschap Wissel S. Overgoor voor R. Meijer De Graafschap
84' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx met assist van L. Davids NEC
85' Wissel De Graafschap Wissel J. Saeijs voor Y. Hersi De Graafschap
89' Wissel NEC Wissel T. Chatelle voor B. Vleminckx NEC
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - NEC
Opstellingen De Graafschap - NEC
De opstellingen van De Graafschap en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.