Nabeschouwing De Graafschap - Vitesse (1-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 28 november 2010 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt De Graafschap het zondag 28 november 2010 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de De Graafschap - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Vitesse (1-1)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen De Graafschap en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 23e minuut dacht De Graafschap op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Hersi. Helaas voor De Graafschap werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Vitesse dat via W. Pluim dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - Vitesse
1
1
LIVE De Graafschap - Vitesse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Y. Hersi met assist van S. De Ridder De Graafschap
27' Doelpunt Vitesse Doelpunt W. Pluim met assist van G. Snijders Vitesse
27' Wissel De Graafschap Wissel L. Broekhof voor M. Nalbantoglu De Graafschap
38' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor G. Kashia Vitesse
43' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor P. Fränkel De Graafschap
43' Wissel De Graafschap Wissel H. Bargas voor S. De Ridder De Graafschap
46' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Matić Vitesse
55' Wissel Vitesse Wissel L. Nilsson voor J. Jenner Vitesse
64' Wissel Vitesse Wissel L. Kingston voor D. Pröpper Vitesse
71' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor L. Kingston Vitesse
74' Wissel Vitesse Wissel M. Pedersen voor W. Pluim Vitesse
88' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor G. Felixdaal Vitesse
93' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor P. Jungschläger De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Vitesse
Opstellingen De Graafschap - Vitesse
De opstellingen van De Graafschap en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.