Nabeschouwing Excelsior - AZ (2-1) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 5 februari 2011 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Excelsior het zaterdag 5 februari 2011 om 19:45 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de Excelsior - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - AZ (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en AZ is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Sigþórsson. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Excelsior dat via T. Vincken dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Clasie dacht na 79 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut werd N. Moisander van AZ met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor AZ het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - AZ
2
1
LIVE Excelsior - AZ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt AZ Doelpunt K. Sigþórsson met assist van S. Schaars AZ
46' Wissel AZ Wissel C. Benschop voor J. Gudmundsson AZ
56' Wissel Excelsior Wissel G. Roorda voor R. Koolwijk Excelsior
65' Penalty Excelsior Penalty T. Vincken Excelsior
65' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. Marcellis AZ
72' Wissel Excelsior Wissel W. Gudde voor T. Eekman Excelsior
72' Wissel AZ Wissel G. Pellè voor P. Wernbloom AZ
76' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor K. Ramsteijn Excelsior
79' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Clasie Excelsior
81' Wissel Excelsior Wissel K. Wattamaleo voor T. Vincken Excelsior
82' Wissel AZ Wissel S. Poulsen voor D. Marcellis AZ
86' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor E. de Graaf Excelsior
91' Rode kaart AZ Rode kaart voor N. Moisander AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - AZ
Opstellingen Excelsior - AZ
De opstellingen van Excelsior en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.