Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (1-3) || Eredivisie 2010/2011

Woensdag 15 december 2010 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Excelsior het woensdag 15 december 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de Excelsior - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (1-3)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en NAC Breda is geëindigd in een 1-3 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Amoah. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het NAC Breda dat via R. Schilder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Vincken dacht na 84 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde NAC Breda via A. Boussaboun, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - NAC Breda
1
3
LIVE Excelsior - NAC Breda 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Excelsior Wissel A. Alisic voor K. Wattamaleo Excelsior
6' Wissel NAC Breda Wissel D. Gorter voor A. Lurling NAC Breda
39' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Amoah met assist van A. Boussaboun NAC Breda
46' Wissel Excelsior Wissel N. Lagouireh voor A. Alisic Excelsior
65' Wissel Excelsior Wissel S. Isoufi voor G. Fernandez Excelsior
67' Wissel NAC Breda Wissel N. Gudelj voor D. Gorter NAC Breda
70' Wissel Excelsior Wissel W. Gudde voor J. Clasie Excelsior
75' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Schilder met assist van N. Gudelj NAC Breda
84' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Vincken met assist van K. Ramsteijn Excelsior
87' Wissel NAC Breda Wissel F. Idabdelhay voor M. Amoah NAC Breda
92' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Boussaboun met assist van F. Idabdelhay NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - NAC Breda
Opstellingen Excelsior - NAC Breda
De opstellingen van Excelsior en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.