Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (0-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 24 januari 2010 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 24 januari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (0-0)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Twente
LIVE FC Groningen - FC Twente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Douglas FC Twente
58' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor O. Ajilore FC Groningen
73' Wissel FC Twente Wissel B. Parker voor K. Perez FC Twente
85' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor N. Kuiper FC Twente
86' Wissel FC Groningen Wissel M. Zonneveld voor G. Lovre FC Groningen
86' Wissel FC Twente Wissel A. Rendla voor D. Vujicevic FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Twente
Opstellingen FC Groningen - FC Twente
De opstellingen van FC Groningen en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Groningen
# Speler Pos.
26
5 Fredrik Stenman
3 Gibril Sankoh
7 Andreas Granqvist
18 Daley Blind
21 Danny Holla
23 Thomas Enevoldsen
10
15
43 Leandro Bacuna
11 Tim Matavž
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
6 Mike Zonneveld
Wissels FC Twente
# Speler Pos.
14
25
Voorbeschouwing FC Groningen - FC Twente

FC Groningen en FC Twente treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 25 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Groningen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Groningen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 2
Winst FC Twente 5
Gelijkspel 2
Totaal 9
Tags
FC Groningen - FC Twente Opstelling FC Groningen Opstelling FC Twente Live FC Groningen - FC Twente Live FC Groningen - FC Twente kijken FC Groningen - FC Twente kijken Live FC Groningen - FC Twente stream FC Groningen - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente Uitslag FC Groningen - FC Twente Statistieken FC Groningen - FC Twente Eredivisie 2009/2010 FC Groningen - FC Twente wedden FC Groningen - FC Twente gokken FC Groningen - FC Twente Unibet