Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht (0-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 18 oktober 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 18 oktober 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht (0-0)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen FC Groningen en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Utrecht
LIVE FC Groningen - FC Utrecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel FC Utrecht Wissel B. Maguire voor R. van Wolfswinkel FC Utrecht
36' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor D. Holla FC Groningen
38' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor N. Asare FC Utrecht
40' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. van der Maarel FC Utrecht
46' Wissel FC Groningen Wissel M. Nordstrand voor D. Holla FC Groningen
50' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor K. van de Laak FC Groningen
60' Wissel FC Utrecht Wissel E. Danso voor L. George FC Utrecht
80' Wissel FC Groningen Wissel Gonzalo García voor G. Lovre FC Groningen
81' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor G. Sankoh FC Groningen
90' Wissel FC Groningen Wissel M. Zonneveld voor K. van de Laak FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Utrecht
Opstellingen FC Groningen - FC Utrecht
De opstellingen van FC Groningen en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.