Nabeschouwing FC Groningen - Feyenoord (2-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 21 november 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Groningen het zondag 21 november 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Feyenoord (2-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Feyenoord is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Matavž. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het FC Groningen dat via T. Matavž dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Feyenoord
2
0
LIVE FC Groningen - Feyenoord 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Granqvist FC Groningen
14' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavž met assist van D. Tadić FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel L. Bacuna voor K. van de Laak FC Groningen
63' Wissel Feyenoord Wissel J. Cabral voor R. van Haaren Feyenoord
69' Wissel FC Groningen Wissel D. Holla voor Gonzalo García FC Groningen
80' Wissel Feyenoord Wissel B. Martins Indi voor T. de Cler Feyenoord
84' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavž met assist van L. Bacuna FC Groningen
87' Wissel FC Groningen Wissel O. Ajilore voor T. Hiariej FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Feyenoord
Opstellingen FC Groningen - Feyenoord
De opstellingen van FC Groningen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Groningen - Feyenoord

FC Groningen en Feyenoord treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 28 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is FC Groningen favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Feyenoord slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.