Nabeschouwing FC Groningen - Feyenoord (2-3) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 28 februari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 28 februari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Feyenoord (2-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Feyenoord is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van André Bahía. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Feyenoord dat via D. Biseswar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Matavz dacht na 83 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde FC Groningen via A. Granqvist, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Feyenoord via R. Vlaar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Feyenoord
2
3
LIVE FC Groningen - Feyenoord 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor G. van Bronckhorst Feyenoord
44' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Lucius FC Groningen
57' Doelpunt Feyenoord Doelpunt André Bahía Feyenoord
65' Wissel Feyenoord Wissel D. Landzaat voor R. Makaay Feyenoord
76' Wissel FC Groningen Wissel N. Pedersen voor M. Nordstrand FC Groningen
80' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Biseswar Feyenoord
82' Wissel Feyenoord Wissel L. Castaignos voor J. Tomasson Feyenoord
83' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavz FC Groningen
88' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Granqvist FC Groningen
89' Wissel Feyenoord Wissel S. Cissé voor D. Biseswar Feyenoord
90' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Vlaar Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Feyenoord
Opstellingen FC Groningen - Feyenoord
De opstellingen van FC Groningen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Groningen
14 Nicklas Pedersen
Voorbeschouwing FC Groningen - Feyenoord

FC Groningen en Feyenoord treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 6 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is FC Groningen favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Feyenoord slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.