Nabeschouwing FC Groningen - Heracles (4-1) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 6 november 2009 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het vrijdag 6 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Heracles (4-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Heracles is geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het FC Groningen dat via L. Bacuna dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Granqvist dacht na 41 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde FC Groningen via T. Matavz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist FC Groningen via T. Matavz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Heracles
Goals
4
1
LIVE FC Groningen - Heracles 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
19' Doelpunt FC Groningen Doelpunt L. Bacuna FC Groningen
36' Wissel FC Groningen Wissel T. Matavz voor M. Nordstrand FC Groningen
40' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Fledderus Heracles Almelo
41' Penalty FC Groningen Penalty A. Granqvist FC Groningen
42' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Granqvist FC Groningen
46' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor D. Douglas Heracles Almelo
66' Wissel FC Groningen Wissel D. Holla voor K. van de Laak FC Groningen
70' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Steur voor J. Hakola Heracles Almelo
70' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor M. Fledderus Heracles Almelo
71' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavz FC Groningen
79' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavz FC Groningen
81' Wissel FC Groningen Wissel M. Zonneveld voor T. Enevoldsen FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Heracles
Opstellingen FC Groningen - Heracles
De opstellingen van FC Groningen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Groningen
# Speler Pos.
26
5 Fredrik Stenman
3 Gibril Sankoh
2
7 Andreas Granqvist
13
23 Thomas Enevoldsen
10
15
43 Leandro Bacuna
9 Morten Nordstrand
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
11 Tim Matavž
21 Danny Holla
6 Mike Zonneveld
Wissels Heracles
# Speler Pos.
19 Juha Hakola
20
10 Marko Vejinovic
Voorbeschouwing FC Groningen - Heracles

FC Groningen en Heracles treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 15 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is FC Groningen favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 4
Winst Heracles 2
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
FC Groningen - Heracles Opstelling FC Groningen Opstelling Heracles Live FC Groningen - Heracles Live FC Groningen - Heracles kijken FC Groningen - Heracles kijken Live FC Groningen - Heracles stream FC Groningen - Heracles Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - Heracles Uitslag FC Groningen - Heracles Statistieken FC Groningen - Heracles Eredivisie 2009/2010 FC Groningen - Heracles wedden FC Groningen - Heracles gokken FC Groningen - Heracles Unibet