Nabeschouwing FC Groningen - Roda JC (1-4) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 19 februari 2011 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Groningen het zaterdag 19 februari 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Roda JC (1-4)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Roda JC is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Junker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Junker dacht na 71 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde FC Groningen via N. Pedersen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Roda JC Kerkrade via B. Bodor de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Roda JC
1
4
LIVE FC Groningen - Roda JC 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker met assist van W. Janssen Roda JC Kerkrade
16' Wissel FC Groningen Wissel O. Ajilore voor P. Andersson FC Groningen
30' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Junker Roda JC Kerkrade
46' Wissel FC Groningen Wissel L. Bacuna voor O. Ajilore FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel S. Metaj voor F. Stenman FC Groningen
50' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Hempte Roda JC Kerkrade
62' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker met assist van R. Vormer Roda JC Kerkrade
69' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. De Fauw Roda JC Kerkrade
71' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker met assist van W. Janssen Roda JC Kerkrade
71' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor S. Metaj FC Groningen
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor M. Skoubo Roda JC Kerkrade
88' Doelpunt FC Groningen Doelpunt N. Pedersen met assist van D. Holla FC Groningen
91' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Bodor met assist van W. Janssen Roda JC Kerkrade
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Meulens voor M. Junker Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Roda JC
Opstellingen FC Groningen - Roda JC
De opstellingen van FC Groningen en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.