Nabeschouwing FC Groningen - Roda JC (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 21 maart 2010 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 21 maart 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Roda JC (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Roda JC is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Ajilore. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Roda JC
Goals
1
0
LIVE FC Groningen - Roda JC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt FC Groningen Doelpunt O. Ajilore FC Groningen
31' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
59' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Svärd Roda JC Kerkrade
64' Wissel FC Groningen Wissel K. van de Laak voor M. Zonneveld FC Groningen
64' Wissel FC Groningen Wissel T. Sparv voor G. Lovre FC Groningen
76' Wissel FC Groningen Wissel N. Pedersen voor T. Enevoldsen FC Groningen
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Skoubo voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
88' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Meulens voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Roda JC
Opstellingen FC Groningen - Roda JC
De opstellingen van FC Groningen en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Groningen
# Speler Pos.
1
5 Fredrik Stenman
3 Gibril Sankoh
6 Mike Zonneveld
24 Tom Hiariej
18 Daley Blind
23 Thomas Enevoldsen
10
15
43 Leandro Bacuna
11 Tim Matavž
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
13
8 Tim Sparv
14 Nicklas Pedersen
Voorbeschouwing FC Groningen - Roda JC

FC Groningen en Roda JC treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 8 augustus 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is FC Groningen favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 6
Winst Roda JC 1
Gelijkspel 2
Totaal 9
Tags
FC Groningen - Roda JC Opstelling FC Groningen Opstelling Roda JC Live FC Groningen - Roda JC Live FC Groningen - Roda JC kijken FC Groningen - Roda JC kijken Live FC Groningen - Roda JC stream FC Groningen - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - Roda JC Uitslag FC Groningen - Roda JC Statistieken FC Groningen - Roda JC Eredivisie 2009/2010 FC Groningen - Roda JC wedden FC Groningen - Roda JC gokken FC Groningen - Roda JC Unibet