Nabeschouwing FC Groningen - SC Heerenveen (1-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 17 oktober 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Groningen het zondag 17 oktober 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - SC Heerenveen (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en SC Heerenveen is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Granqvist. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - SC Heerenveen
1
0
LIVE FC Groningen - SC Heerenveen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel FC Groningen Wissel S. Metaj voor T. Hiariej FC Groningen
40' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor M. Kieftenbeld FC Groningen
41' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Koning voor D. Janmaat SC Heerenveen
46' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Granqvist met assist van D. Tadić FC Groningen
65' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Đuričić voor M. Väyrynen SC Heerenveen
68' Wissel FC Groningen Wissel D. Lachman voor S. Metaj FC Groningen
83' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor M. Breuer SC Heerenveen
91' Wissel FC Groningen Wissel Gonzalo García voor T. Matavž FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - SC Heerenveen
Opstellingen FC Groningen - SC Heerenveen
De opstellingen van FC Groningen en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Groningen - SC Heerenveen

FC Groningen en SC Heerenveen treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 20 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Groningen te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Groningen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.