Nabeschouwing FC Groningen - Vitesse (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 27 september 2009 - 14:33 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 27 september 2009 om 14:33 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Vitesse (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Vitesse is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 26e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Holla. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Vitesse
1
0
LIVE FC Groningen - Vitesse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt FC Groningen Doelpunt D. Holla FC Groningen
26' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Claudemir Vitesse
51' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Granqvist FC Groningen
68' Wissel Vitesse Wissel D. Stevanovic voor Claudemir Vitesse
69' Wissel FC Groningen Wissel M. Zonneveld voor T. Enevoldsen FC Groningen
74' Wissel FC Groningen Wissel T. Matavz voor G. Lovre FC Groningen
83' Wissel Vitesse Wissel O. Kaya voor K. van Diermen Vitesse
85' Wissel FC Groningen Wissel Gonzalo García voor N. Pedersen FC Groningen
87' Wissel Vitesse Wissel J. Jenner voor F. van der Struijk Vitesse
89' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Vitesse
Opstellingen FC Groningen - Vitesse
De opstellingen van FC Groningen en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.