Nabeschouwing FC Groningen - Willem II (7-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Groningen het zondag 6 februari 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Willem II (7-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Willem II is geëindigd in een 7-1 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Granqvist. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het FC Groningen dat via F. Stenman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Matavž dacht na 45 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 51e minuut werd A. Granqvist van FC Groningen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Groningen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 52 minuten spelen wist Willem II via A. Lasnik de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 54e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. A. Swinkels van Willem II was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 55e minuut leek T. Matavž te scoren voor FC Groningen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 68 minuten moest ook G. Pressel van Willem II het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg. In de 72e minuut leek T. Matavž te scoren voor FC Groningen, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Willem II
7
1
LIVE FC Groningen - Willem II 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Sparv FC Groningen
21' Gele kaart Willem II Gele kaart voor B. Biemans Willem II
27' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Granqvist met assist van D. Tadić FC Groningen
29' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor J. Ivens FC Groningen
33' Doelpunt FC Groningen Doelpunt F. Stenman met assist van D. Tadić FC Groningen
45' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavž met assist van D. Tadić FC Groningen
46' Wissel Willem II Wissel D. Jelič voor G. Gravenbeek Willem II
51' Rode kaart FC Groningen Rode kaart voor A. Granqvist FC Groningen
52' Penalty Willem II Penalty A. Lasnik Willem II
54' Rode kaart Willem II Rode kaart voor A. Swinkels Willem II
55' Penalty FC Groningen Penalty T. Matavž FC Groningen
58' Gele kaart Willem II Gele kaart voor A. Lasnik Willem II
59' Gele kaart Willem II Gele kaart voor G. Pressel Willem II
61' Wissel FC Groningen Wissel J. Veldmate voor N. Pedersen FC Groningen
65' Wissel Willem II Wissel R. Janga voor R. Ippel Willem II
68' Tweede gele kaart Willem II Tweede gele kaart voor G. Pressel Willem II
72' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavž FC Groningen
72' Wissel FC Groningen Wissel O. Ajilore voor T. Sparv FC Groningen
74' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Enevoldsen met assist van D. Holla FC Groningen
74' Wissel Willem II Wissel Josimar Lima voor D. Strihavka Willem II
77' Wissel FC Groningen Wissel D. Lachman voor T. Hiariej FC Groningen
84' Doelpunt FC Groningen Doelpunt D. Tadić met assist van T. Enevoldsen FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Willem II
Opstellingen FC Groningen - Willem II
De opstellingen van FC Groningen en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.