Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 12 maart 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Twente het vrijdag 12 maart 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de FC Twente - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (3-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Verhoek. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het FC Twente dat via B. Ruiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Ruiz dacht na 56 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde FC Twente via K. Perez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - ADO Den Haag
3
1
LIVE FC Twente - ADO Den Haag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt W. Verhoek ADO Den Haag
32' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Buijs ADO Den Haag
33' Penalty FC Twente Penalty B. Ruiz FC Twente
46' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Ditewig voor R. Zwinkels ADO Den Haag
56' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Ruiz FC Twente
65' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor S. Boschker FC Twente
69' Doelpunt FC Twente Doelpunt K. Perez FC Twente
72' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor K. Perez FC Twente
73' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor W. Verhoek ADO Den Haag
77' Wissel FC Twente Wissel B. NKufo voor M. Stoch FC Twente
83' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. Tioté FC Twente
86' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Immers voor J. Toornstra ADO Den Haag
88' Wissel FC Twente Wissel D. Vujicevic voor W. Brama FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - ADO Den Haag
Opstellingen FC Twente - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Twente en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.