Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (3-2) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 24 oktober 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Twente het zondag 24 oktober 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de FC Twente - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (3-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Janssen. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het ADO Den Haag dat via D. Bulykin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Kubik dacht na 54 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde FC Twente via B. Ruiz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist FC Twente via M. Janko de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - ADO Den Haag
3
2
LIVE FC Twente - ADO Den Haag 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor F. Kubik ADO Den Haag
20' Wissel FC Twente Wissel R. Rosales voor N. Kuiper FC Twente
27' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen FC Twente
44' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Bulykin met assist van W. Verhoek ADO Den Haag
47' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Rosales FC Twente
45' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Leeuwin voor D. Bulykin ADO Den Haag
54' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt F. Kubik met assist van L. Immers ADO Den Haag
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
58' Penalty FC Twente Penalty B. Ruiz FC Twente
58' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Verhoek ADO Den Haag
70' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Janko met assist van B. Ruiz FC Twente
79' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van den Bergh voor P. Bosschaart ADO Den Haag
86' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Vicento voor F. Kubik ADO Den Haag
87' Wissel FC Twente Wissel D. Vujićević voor N. Chadli FC Twente
89' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor D. Landzaat FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - ADO Den Haag
Opstellingen FC Twente - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Twente en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - ADO Den Haag

FC Twente en ADO Den Haag treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 12 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.