Nabeschouwing FC Twente - Ajax (2-2) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 25 september 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Twente het zaterdag 25 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de FC Twente - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Ajax (2-2)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen FC Twente en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 11e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Janssen. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Ajax dat via M. El Hamdaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Janssen dacht na 62 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Ajax via E. Enoh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Ajax
2
2
LIVE FC Twente - Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen met assist van D. Landzaat FC Twente
15' Doelpunt Ajax Doelpunt M. El Hamdaoui met assist van S. de Jong Ajax
62' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen met assist van L. de Jong FC Twente
67' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor V. Anita Ajax
68' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Enoh Ajax
81' Wissel Ajax Wissel D. de Zeeuw voor M. El Hamdaoui Ajax
83' Wissel FC Twente Wissel E. Bajrami voor D. Landzaat FC Twente
83' Wissel FC Twente Wissel M. Janko voor L. de Jong FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Ajax
Opstellingen FC Twente - Ajax
De opstellingen van FC Twente en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - Ajax

FC Twente en Ajax treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 7 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Twente te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Twente. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.