Nabeschouwing FC Twente - RKC Waalwijk (2-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 23 augustus 2009 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Twente het zondag 23 augustus 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de FC Twente - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - RKC Waalwijk (2-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en RKC Waalwijk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Ruiz. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het FC Twente dat via B. NKufo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Benschop dacht na 60 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - RKC Waalwijk
Goals
2
1
LIVE FC Twente - RKC Waalwijk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor W. Gudde RKC Waalwijk
18' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Ruiz FC Twente
27' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. NKufo FC Twente
45' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Toni Varela RKC Waalwijk
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Boerrigter voor Toni Varela RKC Waalwijk
60' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt C. Benschop RKC Waalwijk
67' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor T. Janssen FC Twente
69' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
77' Wissel RKC Waalwijk Wissel K. Agustien voor H. Mulder RKC Waalwijk
79' Wissel FC Twente Wissel D. Vujicevic voor K. Perez FC Twente
84' Wissel RKC Waalwijk Wissel K. Vink voor F. Benson RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - RKC Waalwijk
Opstellingen FC Twente - RKC Waalwijk
De opstellingen van FC Twente en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Twente
# Speler Pos.
18 Cheik Ismaël Tioté
27
Basiselftal RKC Waalwijk
# Speler Pos.
1
5 Gijs Luirink
2
3
6 Hans Jorge Mulder
10
32 Shkodran Metaj
21 Gérard Lifondja
12
14 Fredua Buadee Benson Erchiah
9 Charlison Benschop
Wissels RKC Waalwijk
# Speler Pos.
11 Derk Boerrigter
28 Kemy Agustien
17 Kevin Vink
Voorbeschouwing FC Twente - RKC Waalwijk

FC Twente en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en RKC Waalwijk in de Eredivisie vond plaats op 20 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 3
Winst RKC Waalwijk 0
Gelijkspel 1
Totaal 4
Tags
FC Twente - RKC Waalwijk Opstelling FC Twente Opstelling RKC Waalwijk Live FC Twente - RKC Waalwijk Live FC Twente - RKC Waalwijk kijken FC Twente - RKC Waalwijk kijken Live FC Twente - RKC Waalwijk stream FC Twente - RKC Waalwijk Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - RKC Waalwijk Uitslag FC Twente - RKC Waalwijk Statistieken FC Twente - RKC Waalwijk Eredivisie 2009/2010 FC Twente - RKC Waalwijk wedden FC Twente - RKC Waalwijk gokken FC Twente - RKC Waalwijk Unibet