Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (1-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 10 april 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Twente het zondag 10 april 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de FC Twente - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (1-1)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen FC Twente en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 77e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Bodor. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut moest M. Prus van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Roda JC Kerkrade verder met een speler minder. T. Janssen dacht na 86 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 95e minuut werd R. Rosales van FC Twente met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Twente het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Roda JC
1
1
LIVE FC Twente - Roda JC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Janssen FC Twente
25' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Hempte Roda JC Kerkrade
47' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Skoubo Roda JC Kerkrade
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
73' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor B. Buysse FC Twente
77' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Bodor Roda JC Kerkrade
78' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Junker Roda JC Kerkrade
78' Wissel FC Twente Wissel E. Bajrami voor D. Landzaat FC Twente
78' Wissel FC Twente Wissel O. John voor M. Janko FC Twente
83' Rode kaart Roda JC Kerkrade Rode kaart voor M. Prus Roda JC Kerkrade
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel C. van Eijk voor M. Junker Roda JC Kerkrade
86' Penalty FC Twente Penalty T. Janssen B. Ruiz FC Twente
95' Rode kaart FC Twente Rode kaart voor R. Rosales FC Twente
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel S. Svärd voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Roda JC
Opstellingen FC Twente - Roda JC
De opstellingen van FC Twente en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - Roda JC

FC Twente en Roda JC treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 6 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Twente als Roda JC wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.