Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 31 januari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Twente het zondag 31 januari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de FC Twente - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (2-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Roda JC is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Perez. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het FC Twente dat via B. Ruiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Roda JC
2
0
LIVE FC Twente - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor M. Stoch FC Twente
26' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
35' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor P. Wisgerhof FC Twente
37' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Kruiswijk Roda JC Kerkrade
56' Wissel FC Twente Wissel N. Kuiper voor R. Stam FC Twente
62' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor W. Janssen Roda JC Kerkrade
71' Doelpunt FC Twente Doelpunt K. Perez FC Twente
73' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Ruiz FC Twente
82' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor K. Perez FC Twente
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
87' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Yulu-Matondo voor M. Junker Roda JC Kerkrade
89' Wissel FC Twente Wissel B. Parker voor B. Ruiz FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Roda JC
Opstellingen FC Twente - Roda JC
De opstellingen van FC Twente en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Twente
3 Nicky Kuiper
18 Cheik Ismaël Tioté
14
Voorbeschouwing FC Twente - Roda JC

FC Twente en Roda JC treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 31 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 4 keer wist de ploeg van FC Twente te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Twente. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.