Nabeschouwing FC Utrecht - Heracles (0-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 31 januari 2010 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Utrecht het zondag 31 januari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de FC Utrecht - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Heracles (0-0)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen FC Utrecht en Heracles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Nesu in de 92e minuut, waardoor FC Utrecht met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Heracles
LIVE FC Utrecht - Heracles 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Wissel FC Utrecht Wissel E. Danso voor J. Lensky FC Utrecht
70' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Vejinovic Heracles Almelo
87' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor Everton Heracles Almelo
92' Rode kaart FC Utrecht Rode kaart voor M. Nesu FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Heracles
Opstellingen FC Utrecht - Heracles
De opstellingen van FC Utrecht en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
33 Erixon Danso
Voorbeschouwing FC Utrecht - Heracles

FC Utrecht en Heracles treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 1 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Utrecht als Heracles wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 3
Winst Heracles 3
Gelijkspel 3
Totaal 9
Tags
FC Utrecht - Heracles Opstelling FC Utrecht Opstelling Heracles Live FC Utrecht - Heracles Live FC Utrecht - Heracles kijken FC Utrecht - Heracles kijken Live FC Utrecht - Heracles stream FC Utrecht - Heracles Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - Heracles Uitslag FC Utrecht - Heracles Statistieken FC Utrecht - Heracles Eredivisie 2009/2010 FC Utrecht - Heracles wedden FC Utrecht - Heracles gokken FC Utrecht - Heracles Unibet