Nabeschouwing FC Utrecht - NEC (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 7 maart 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Utrecht het zondag 7 maart 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de FC Utrecht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - NEC (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en NEC is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor B. Nuytinck van NEC. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. In de 85e minuut was het FC Utrecht dat via R. van Wolfswinkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - NEC
1
0
LIVE FC Utrecht - NEC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Wellenberg NEC
46' Wissel FC Utrecht Wissel R. van Wolfswinkel voor J. Lensky FC Utrecht
52' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Nuytinck NEC
62' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Silberbauer FC Utrecht
71' Wissel FC Utrecht Wissel L. Loval-Landré voor G. Nijholt FC Utrecht
75' Wissel NEC Wissel R. Worm voor M. Burgzorg NEC
82' Tweede gele kaart NEC Tweede gele kaart voor B. Nuytinck NEC
85' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. van Wolfswinkel FC Utrecht
86' Wissel FC Utrecht Wissel L. George voor D. Mertens FC Utrecht
87' Wissel NEC Wissel L. Davids voor B. Vleminckx NEC
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - NEC
Opstellingen FC Utrecht - NEC
De opstellingen van FC Utrecht en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.