Nabeschouwing FC Utrecht - SC Heerenveen (2-3) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 8 november 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Utrecht het zondag 8 november 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de FC Utrecht - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - SC Heerenveen (2-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en SC Heerenveen is geëindigd in een 2-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Elm. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het SC Heerenveen dat via M. Papadopulos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Papadopulos dacht na 78 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde FC Utrecht via T. Cornelisse, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist FC Utrecht via J. Mulenga de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - SC Heerenveen
2
3
LIVE FC Utrecht - SC Heerenveen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt V. Elm SC Heerenveen
16' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Popov SC Heerenveen
33' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Janmaat SC Heerenveen
45' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor G. Van Dijk FC Utrecht
60' Wissel FC Utrecht Wissel T. Cornelisse voor M. van der Maarel FC Utrecht
68' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
69' Wissel FC Utrecht Wissel K. Vandenbergh voor L. Loval-Landré FC Utrecht
77' Wissel FC Utrecht Wissel G. Nijholt voor J. Lensky FC Utrecht
77' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor O. Assaidi SC Heerenveen
78' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
80' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Dingsdag voor M. Svec SC Heerenveen
81' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt T. Cornelisse FC Utrecht
82' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Koning voor D. Janmaat SC Heerenveen
90' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. Mulenga FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - SC Heerenveen
Opstellingen FC Utrecht - SC Heerenveen
De opstellingen van FC Utrecht en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.