Nabeschouwing FC Utrecht - VVV Venlo (2-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 16 augustus 2009 - 14:33 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Utrecht het zondag 16 augustus 2009 om 14:33 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de FC Utrecht - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - VVV Venlo (2-2)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen FC Utrecht en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 3e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Calabro. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het FC Utrecht dat via D. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Mertens dacht na 57 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde VVV-Venlo via K. Honda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - VVV Venlo
2
2
LIVE FC Utrecht - VVV Venlo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Calabro VVV-Venlo
11' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Diogo Viana VVV-Venlo
14' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt D. Mertens FC Utrecht
40' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor T. Cornelisse FC Utrecht
57' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt D. Mertens FC Utrecht
61' Wissel FC Utrecht Wissel L. George voor R. van Wolfswinkel FC Utrecht
65' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Ahahaoui voor R. Schaken VVV-Venlo
78' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Honda VVV-Venlo
80' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Verbeek voor Diogo Viana VVV-Venlo
82' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Timisela VVV-Venlo
82' Wissel FC Utrecht Wissel G. Van Dijk voor B. Maguire FC Utrecht
83' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor N. Asare FC Utrecht
83' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Van Dessel voor N. Fleuren VVV-Venlo
90' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor J. Lensky FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - VVV Venlo
Opstellingen FC Utrecht - VVV Venlo
De opstellingen van FC Utrecht en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.