Nabeschouwing FC Utrecht - Willem II (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 9 augustus 2009 - 14:34 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Utrecht het zondag 9 augustus 2009 om 14:34 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de FC Utrecht - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Willem II (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Willem II is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 39e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Dickoh. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Willem II
1
0
LIVE FC Utrecht - Willem II 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Willem II Gele kaart voor S. Zijler Willem II
28' Wissel Willem II Wissel J. Livramento voor M. Pereira Willem II
32' Gele kaart Willem II Gele kaart voor I. Kargbo Willem II
34' Gele kaart Willem II Gele kaart voor George Mourad Willem II
39' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt F. Dickoh FC Utrecht
59' Wissel FC Utrecht Wissel G. Nijholt voor R. van Wolfswinkel FC Utrecht
61' Wissel Willem II Wissel J. Waalkens voor R. Reniers Willem II
75' Wissel Willem II Wissel S. Schmeltz voor B. Biemans Willem II
76' Wissel FC Utrecht Wissel K. Vandenbergh voor M. Silberbauer FC Utrecht
82' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor L. Loval-Landré FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Willem II
Opstellingen FC Utrecht - Willem II
De opstellingen van FC Utrecht en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Utrecht
27 Gianluca Nijholt
12 Kevin Vandenbergh
Voorbeschouwing FC Utrecht - Willem II

FC Utrecht en Willem II treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 13 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is FC Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.