Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (2-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 21 februari 2010 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Feyenoord het zondag 21 februari 2010 om 12:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de Feyenoord - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (2-2)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 10e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van G. van Bronckhorst. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Feyenoord dat via G. Wijnaldum dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Tomasson dacht na 76 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde ADO Den Haag via D. Buijs, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - ADO Den Haag
2
2
LIVE Feyenoord - ADO Den Haag 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt G. van Bronckhorst ADO Den Haag
23' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Wijnaldum Feyenoord
27' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
46' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Luijckx ADO Den Haag
46' Wissel Feyenoord Wissel R. Makaay voor J. de Guzman Feyenoord
56' Wissel ADO Den Haag Wissel W. Verhoek voor R. van den Bergh ADO Den Haag
63' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Knopper voor S. Hulst ADO Den Haag
66' Wissel Feyenoord Wissel L. Bruins voor S. Cissé Feyenoord
76' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Tomasson Feyenoord
76' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Oper voor B. Milic ADO Den Haag
86' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Toornstra ADO Den Haag
93' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Buijs ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag
Opstellingen Feyenoord - ADO Den Haag
De opstellingen van Feyenoord en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.