Nabeschouwing Feyenoord - AZ (1-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 7 februari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Feyenoord het zondag 7 februari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de Feyenoord - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - AZ (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en AZ is geëindigd in een 1-2 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. El Hamdaoui. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Feyenoord dat via P. Wernbloom dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Moreno dacht na 87 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - AZ
1
2
LIVE Feyenoord - AZ 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
28' Doelpunt AZ Doelpunt M. El Hamdaoui AZ
37' Gele kaart AZ Gele kaart voor R. Elm AZ
39' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt P. Wernbloom Feyenoord
50' Gele kaart AZ Gele kaart voor N. Moisander AZ
52' Wissel AZ Wissel K. Jaliens voor D. Mendes da Silva AZ
65' Gele kaart AZ Gele kaart voor S. Schaars AZ
73' Wissel Feyenoord Wissel S. Babovic voor J. de Guzman Feyenoord
86' Wissel Feyenoord Wissel M. Schet voor D. Biseswar Feyenoord
87' Doelpunt AZ Doelpunt H. Moreno AZ
88' Wissel Feyenoord Wissel R. Makaay voor K. El Ahmadi Feyenoord
88' Wissel AZ Wissel C. Ortiz voor M. Martens AZ
90' Wissel AZ Wissel N. van der Velden voor J. Lens AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - AZ
Opstellingen Feyenoord - AZ
De opstellingen van Feyenoord en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Feyenoord - AZ

Feyenoord en AZ treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en AZ in de Eredivisie vond plaats op 8 november 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl AZ slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.